CHANO SILVESTRE MARTÍNEZ

Naix a Llíria el 28 d'abril de 1974.
 
Inicia els seus estudis musicals en la Banda Primitiva de Llíria a l'edat de 5 anys. Al llarg d'estos primers cursos, compta amb grans mestres i músics del Clarín, com Vicente Asensi, Amador Martínez, José Alamá, José Vicente i Miguel Verdeguer entre altres, els qui li inculquen el gust per la música i un sentiment especial cap a la nostra societat.
 
Als 8 anys rep les seues primeres classes de trompeta a càrrec del director de la Banda, Sr. Gabriel García. Vicente Campos serà el seu professor de grau elemental fins al seu ingrés al Conservatori de València, on tindrà com a professor a Leopoldo Vidal Extrems.
 
L'any 1987 entra a formar part de la Banda Juvenil, aconseguint dos anys més tard el Primer premi en el Certamen Internacional de Bandes Juvenils de València, sota la batuta del mestre Paco Alegre.
 
Des de l'any 1990 és membre de la Banda Primitiva, col·laborant amb altres formacions de la societat al llarg d'estos anys (orquestra, grup de metalls, brass band).
 
En 1999 acaba els seus estudis en la Facultat de Magisteri, on cursa l'especialitat de música. Des d'ixe mateix any és mestre de música en el Col·legi Santa María, on a poc a poc ha anat inculcant l'estudi i l'aprenentatge de la música en els seus alumnes.
 
Ha realitzat cursos de direcció de Cor, participant cada any en Trobades i Certàmens organitzats per l'Ajuntament de València.
 
L'any 2010 crea una banda de música dins del Col·legi, formada per tots els membres de la comunitat educativa (alumnes, professors i familiars). Sota la seua batuta, han realitzat nombrosos concerts, intercanvis, desfilades, processons i viatges. Entre ells, destaca la desfilada realitzada en 2018 per les avingudes de Disneyland París.
 
L'any 2012 desenvolupa el projecte per a la creació de l'Escola de Música dins del mateix col·legi, sent reconeguda per la Conselleria d'Educació com a centre oficial a l'any següent. Des d'ixe moment fins a l'actualitat, és el director pedagògic d'aquesta escola.
 
Ha exercit durant 20 anys el càrrec de Cap d'Estudis, realitzant l'any 2008 un Màster en Direcció de Centres Escolars.
 
El 22 de maig d'enguany és nomenat director titular de la Banda Juvenil de la Banda Primitiva.
 

 

 

 

   

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Març 2024
L M X J V S D
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand