La Banda Primitiva complix 200 anys d’història. I per commemorar esta efemèride la societat ha preparat una amplia programació d’activitats, que presenta hui la seua primera entrega quadrimestral, protagonitzada per la música de cambra, el teatre i els concert de bandes professionals de prestigi. 

“Des de fa mesos, estem treballant per preparar tots els actes de la celebració del bicentenari” explica el president de la societat, José Luis Pérez. “No obstant això, hem volgut estructurar la programació en tres parts per poder ser més concrets a l’hora d’informar sobre cadascun dels actes”. 

En este sentit, la societat ha presentat l’agenda d’activitats per als mesos de febrer, març i abril; que oferiran una àmplia i atractiva oferta oberta a totes les persones, “però en la qual els socis i sòcies tindran privilegis”. 

La participació de l’Orquestra Simfònica Primitiva al Certamen Bankia d’Orquestres és un dels primers reptes per a la societat, que se celebra el pròxim 17 de febrer a l’escenari del Palau de les Arts. 

Tanmateix, un dels actes importants tindrà lloc el pròxim 23 de febrer, amb la celebració de “1819: l’origen de la Banda Primitiva”, un emotiu acte a l’església de Sant Francesc, per recrear el moment i lloc del naixement de la Banda Primitiva de Llíria. 

Este acte servirà, a més, per iniciar un cicle de concerts de música de cambra i conferències, a càrrec de músics i membres de la societat. Amb una periodicitat mensual, unida habitualment al projecte d’”El Parnàs Emergent”, els socis i sòcies podran disfrutar de la música a xicoteta escala. 

Per altra banda, el teatre també forma part de la programació dels pròxims mesos amb la representació del musical “El diluvio que viene”, un projecte conjunt del Grup de Teatre “El Clarín” i el Teatret de Sant Francesc. 

L’oferta musical es completa amb una Masterclass i concert-recital del trompetista Pacho Flores, que ja va ser un dels protagonistes del concert d’inauguració del bicentenari del passat 29 de desembre. 

Per últim, dintre dels actes de l’Ajuntament de Llíria, el teatre de la Banda Primitiva de Llíria acollirà els concerts de la Unidad del Regimiento Inmemorial del Rey nº1, el pròxim 2 de març, i de l’Orquestra Simfònica RTVE, el pròxim 13 d’abril. 

Tota la programació es pot consultar al calendari d'esdeveniments. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand