El Nadal torna a ser una de les cites més importants per a la Banda Primitiva de Llíria. I per eixa raó, la societat ha preparat una programació especial per celebrar estes dates tan esperades, amb un cicle de concerts en què actuaran les diferents agrupacions de la societat.

La Jove Orquestra realitzarà el tradicional concert de Nadal, juntament amb la Coral Polifònica de la societat. Serà el dijous 22 de desembre i se celebrarà en el Teatre-Sala de Concerts.

El dia següent, el 23 un dia abans de la Nit de Nadal, serà el torn de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria. Per a este concert tan especial, els juvenils del Clarin comptaran amb la col·laboració dels alumnes de Conjunt Coral de preparatori, primer i segon de Grau Elemental, i amb els alumnes del Conjunt Instrumental de tercer de Grau Elemental.  L’agrupació, com és tradicional, realitzarà la tradicional visita a l’Hogar de Ancians Santa Teresa Jornet en la vesprada del dia 24 de desembre.

El 28 de desembre, la societat viurà un acte extraordinari, amb un concert d’un ensemble de clarinets coordinats per José Franch-Ballester.

El plat fort de la programació de Nadal tindrà lloc el divendres 30 de desembre, amb el concert de Nadal de la Banda Primitiva de Llíria. Este concert serà molt especial perquè els assistents podran gaudir amb la interpretació de Juan Manuel Gómez González. Este músic de la societat actuarà com a trompa solista en el concert de Poseidón de H. Mertens.

L’Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva aprofita este cicle de concerts per a desitjar a tots els socis i simpatitzats un Bon Nadal i un Feliç Any Nou!

 

 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand