La Banda Primitiva de Llíria va presentar divendres el nou sistema d’assajos amb un protocol de seguretat per a músics i instruments, que incorpora mascaretes per a músics i instruments, pantalles, mampares i altres productes que permetran realitzar concerts i altres esdeveniments musicals en la nova normalitat. 

Este assaig va ser una primera mostra de les mesures de seguretat necessàries que s’establiran, a partir d’ara, per a prevenir els possibles contagis, col·locant com a màxima prioritat la seguretat dels músics i integrant de la banda. A banda de tots els elements establerts, la premissa general serà la corresponent distància de seguretat – com a mínim 1.5 metres – a través de la senyalística corresponent als cartells, gràfics i indicacions on es recomana la utilització de gel hidroalcohòlic o catifes per netejar el calcer abans d’entrar a les instal·lacions. 

Una de les mesures més importants és la utilització de mascaretes específiques, patentades i certificades, per als instruments de vent. A més a més, els músics empren una mascareta amb tall transversal per a músics d’instruments de vent, pantalles de protecció per als percussionistes i mampares en les zones més conflictives. 

Totes estes mesures són solucions que amplien la seguretat ja establerta per la distància obligatòria, tant als assajos, actuacions i concerts que se celebren durant la desescalada. 

L’activitat s’ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de la Banda Primitiva amb l’assessorament de SANIMUSIC, empresa valenciana especialitzada en productes químics desinfectants i en l’àmbit musical, durant un assaig real que permetrà mostrar les possibilitats de la tornada a l’activitat de les moltes societats musicals, auditoris, sales de concerts i altres col·lectius per adaptar-se a la nova normalitat musical.

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand