L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria actuarà en quarta posició en la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2020, que se celebrarà el diumenge 19 de juliol al Palau de les Arts. 

L’organització del CIBM València va realitzar ahir el sorteig de les bandes seleccionades al Palau de la Música. La Secció d’Honor comptarà amb cinc agrupacions participants i la Banda Primitiva de Llíria serà la quarta banda en actuar en la Secció d’Honor, la segona de la sessió vespertina. 

“Finalment, ja estem seleccionats per concursar al Certamen Internacional de Bandes de Música de València i estem molt satisfets amb el resultat del sorteig” comenta el president de la Banda Primitiva de Llíria, José Luis Pérez Veses. “Estem molt il·lusionats per tornar a la competició. Hui comença una aventura de sis mesos, en què els nostres músics i el director titular es deixaran la pell per oferir la millor actuació sobre l’escenari el 19 de juliol”. 

El Clarín participarà al CIBM València amb una proposta inèdita ja que, per primera volta, l’agrupació competirà amb un director de la Primitiva i amb una obra lliure composta per un integrant de la banda: “Simfonia memorial” de José Alamà Gil. A més, l’agrupació obrirà la seua actuació amb el pasdoble “Dos sonrisas” del també clariner Juan Vicente Mas Quiles. 

Per altra banda, les obres obligades propostes per l’organització del certamen són “Les Dionysiaques” de Florent Schmitt revisada per Félix Hauswirth i “La venta de los gatos” de José Serrana, amb arranjament  de Sergi Pastor. 

Les bandes participants en la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2020 són: la Unió Musical de Benaguasil, la Unió Musical de Torrent, el Centre Instructiu Musical la Armónica de Bunyol, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria i l’Ateneo Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand