La Banda Primitiva de Llíria ha portat la seua música a terres navarreses durant el passat cap de setmana. La bicentenària agrupació va conquerir al públic, que va ovacionar els músics, durant els dos concerts oferits a les ciutats de Pamplona i Tafalla. 

Dissabte, la banda va actuar dintre la programació del festival IFOB, que la Banda de Música La Pamplonesa ha organitzat per commemorar els seus 100 anys d’història. L’organització va voler comptar amb la Banda Primitiva, en l’any en què complix 200 anys, per posar en relleu este doble aniversari.  

El Clarín va oferir un concert a l’auditori Baluarte, en què va actuar com a solista el clarinetista José Franch-Ballester, que va interpretar Fantasía de concierto para clarinete de la ópera Rigoletto, de Luigi Bassi. A més, durant el concert, l’agrupació va estrenar el pasdoble 1819-2019, composat pel compositor i requint del Clarín Vicente Enguix. 

El festival IFOB ha oferit durant quatre dies una programació musical de primer nivell, amb algunes de les bandes professionals més importants, com la Banda Municipal de Bilbao i la Banda Municipal de Barcelona; i solistes i grups de renom, com Spanish Brass, José Antonio Masmano o The Sir Alligators Company. 

En la jornada de diumenge, el Clarín va actuar a la ciutat de Tafalla amb un programa conformat per Symphonic Overture de Barnes, Clarín Bicentenari de Pepe Alamà, 1819-2019 de Vicent Enguix i Mare Nostrum de Miguel Asins. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El president de la societat, José Luis Pérez Veses, ha valorat molt positivament este viatge. “A més de seguir difonent el prestigi de la nostra banda per Espanya; hem passat uns dies de companyonia amb els músics, que crec que ha sigut molt beneficiós per a tots perquè ens ha permès disfrutar de moments de diversió en un any tant important com este. A més, ja fea anys que la banda no ixia durant un cap de setmana sencer i els músics ho han viscut molt intensament”. 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand