La Banda Juvenil Primitiva i la Banda Juvenil de Tübingen realitzaran un concert conjunt, en el Teatre-Sala de Concert de la Banda Primitiva de Llíria. Serà el pròxim diumenge 27 de maig a les 19.30 hores. 

Les dues agrupacions faran gaudir a tot el públic assistent amb el programa que han preparat per a esta ocasió. A la primera part, actuarà la JugendblasorchesterBanda Sinfónica Juvenil de Tübingen, dirigida per Gábor Szabó; mentre que la nostra Banda Juvenil, dirigida pel seu director titular Salva Marí Ramos, ho farà a la segona part. 

El programa del concert serà el següent: 

1ª PART . JUBL-JUGENDBLASORCHESTER TÜBINGER 

  • Game of Thrones, Ramin Diawadi i Michale Worek 
  • Oregon, Jacob de Haan 
  • The legend og Maracaibo, Jose Alberto Pina

PART. BANDA JUVENIL PRIMITIVA DE LLÍRIA

  • Evocación (pasdoble), Emilio Cebrián 
  • El ciclo de los ríos, Arie Malando i Keevs Vlak. 
  • Ivanhoe, Bert Appermont 
  1. Código de caballería 
  2. Lealtad o amor 
  3. Batalla y final

Com és habitual, l’entrada serà gratuïta per a tots els socis de la Banda Primitiva. Per a la resta del públic, el preu de l’entrada és de 3€. Les entrades ja es poden aconseguir en la Secretaria de la Banda Primitiva, en horari de 17 a 19. A més, les entrades es podran adquirir en la taquilla, el mateix dia del concert. 

JUGENDBLASORCHESTER DE TÜBINGEN

La Jugendblasorchester (Banda juvenil simfònica d’instruments de vent) de Tübingen es va fundar fa 22 anys i conta amb 60 integrants d’edats entre els els 13 i 25 anys. 

El director de la banda és, des del 2009, Gábor Szabó, llicenciat en Trompeta pel Conservatori Bela Bártok de Budapest (Hongria) i pel Conservatori de Trossingen (Alemanya). Com a trompetista, ha estat vinculat a l’Òpera de Zúrich (Suïssa) i a la Filharmònica de Stuttgart (Stuttgarter Philarmoniker) i, com a docent, a la Donau Jugendorchester (Orquestra Juvenil del Danubio) i al Festival Promenades Musicals de Lusaka, Zambia. La Jugendblasorchester de l’Escola de Música de Tübingen ha realitzat, en els últims anys, gires i actuacions en Hongria (Budapest, Szentendre, Dunakeszi) i EEUU (Ann Arbor) i ofereix anualment de tres a cinc concerts propis, a més dels concerts compartits amb altres bandes de la regió de Baden_Württemberh (Sud-Oest d’Alemanya). 

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand