Durant la setmana passada, es va realitzar al Clarín el primer curset dirigit expressament als joves músics components de la Banda JuvenilRialles, un rebombori de xiquets pujant i baixant escales amb els seus instruments, moments compartits a les classes distribuïdes per especialitats, esmorzars , classes col·lectives... No es podeu fer una idea de la il·lusió que s´ha aconseguit contagiar als nostres joves músics i a les seues famílies.

Aquest primer curs ha estat impartit per professionals de la Banda Primitiva especialment vinculats al món de l´ensenyament: Fina Martínez Cano a la flauta; Salvador Marí, Borja Espejo i Maria José Sanmartín, al Clarinet; Toni Fernández a l’oboè; Ximo Sancho al Fagot, Ferran Gorrea al Saxo, Miguel Cerezo a la trompeta, Javier Enguidanos a la trompa, Jose Vicente Faubel al trombó, fent-se càrrec també de tubes i bombardins; i José Ibáñez i Manuel Gasent a la percussió. Volem agrair a tots els professors la seua col·laboració i la seua implicació amb els xiquets.

El principal objectiu del curs consistia en fer un treball tècnic per a millorar el nivell general dels xiquets, però centrant-se en les obres que la Banda Juvenil interpretarà al proper festival de Bandes Juvenils el proper 22 de Juliol. Es per això pel que dins del curset també s´han fet dos assajos de la Banda Juvenil, comptant amb la col·laboració dels professors del curset.

Pense que és un bon punt de partida. No sols hem aconseguit superar els objectius que havíem planificat, sinó que hem creat  una gran il·lusió i sentiment clariner entre els xiquets i les seues famílies.

Moltes gràcies a tots i Visca el Clarín

Salvador Marí

Director de la Banda Juvenil. Director del Curs

Exposició: Una il·lusió col·lectiva. El treatre de J. Rieta.

Pròximament

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròximament

Pasdoble "Clarín, bicentenari"

Taller de lutheria Sergio Martí

Go to top

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand